Opplæringskontoret for tømrerfaget

Opplæringsprisen – vi gratulerer

2. april 2019

Opplæringsprisen gikk i år til to bedrifter; Kjetil Eriksen og Øye og Knutsen – To bedrifter i Oslo har de siste ti årene ført veldig mange tømrerlærlinger frem til sitt svennebrev, sier Byggmesterforbundet Oslo og Akershus.

For å stimulere arbeidet med fagopplæring i bedrift, innstiftet den gang Bygg- og Tømrermestrenes Forening (senere Byggmesterforbundet Oslo og Akershus) i 1996 en opplæringspris som kan utdeles én gang årlig. Ifjor ble det ikke delt ut noen pris, så noen «automatisk» påskjønnelse er det ikke snakk om.

– Vi har mange gode lærebedrifter og det er ikke alltid så lett å skille ut en vinner. Men lærlingene som kommer til tømrerfirmaene Kjetil Eriksen AS og Øye og Knutsen AS får ofte godt og meget godt bestått. Lærlingene de tar inn er forskjellige og må ofte jobbes ekstra med for at de skal klare sin svenneprøve, sier styreleder i Byggmesterforbundet Oslo og Akershus, Einar Johansen.

Kjetil Eriksen AS og Øye og Knutsen AS tilbyr sine lærlinger mange varierte og fine arbeidsoppgaver. Johansen mener at samarbeidet mellom de to firmaene er et godt eksempel for andre:

– Vi tror at Opplæringsprisen vil inspirere vinnerne til å gi enda bedre fagopplæring!

@blitomrer

Denne siden bruker cookies. Les mer i vår personvernserklæring.